Taskeguide til studenterkørsel: Hvad skal du have med?

CpbCph  > Tanker >  Taskeguide til studenterkørsel: Hvad skal du have med?
0 Comments

Når du skal på studenterkørsel, er det vigtigt at have den rette taske med. Det kan være svært at finde ud af, hvilken type taske der passer bedst til dig – men vi er her for at hjælpe. I denne artikel guider vi dig igennem, hvad du skal have med i din crossbody taske, når du skal køre lastbil.

Det kan være svært at finde den perfekte taske til studenterkørsel – især hvis du ikke har prøvet det før (de færreste prøver det flere gange). Derfor giver vi her et par tips til, hvad du bør have i tasken, når du kører lastbil med dine venner; så må du selv vurdere, hvor stor tasken behøver at være, for at du kan have det hele med.

7 ting der er uundværligt i lastbilen til studenterkørsel

  1. Et tæppe eller noget lignende. Det er dejligt at have noget blødt at sidde på, og det kan blive koldt – især i de tidlige morgentimer eller sent om aftenen.
  2. Regnslag eller regntøj. Selvom lastbilen er overdækket, kan der godt regne ind, og du vil ikke sidde i vådt tøj hele vejen igennem.
  3. Ørepropper! Det er meget praktisk at have disse med, da det kan blive ret højlydt undervejs; både fra musik og fra lastbilen selv.
  4. Mobil oplader. Du vil ikke have din telefon dør midt på turen, så husk at pakke en oplader med – ellers kan du hverken tage billeder og video eller skrive til dine forældre, når du ved, hvornår I ankommer hos dem.
  5. Drikkedunk til vand. Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand undervejs.
  6. Solcreme og solbriller. Det kan blive ret varmt i lastbilen; så husk at pakke noget solcreme med, så du ikke bliver solskoldet. Solbriller er også en god idé.
  7. Tyggegummi. Det er altid godt at have et stykke tyggegummi med, hvis nogen af dine venner skulle få kvalme eller opkastninger undervejs.