Dette skal du være opmærksom på inden du køber en professionel hjemmeside

CpbCph  > Tanker >  Dette skal du være opmærksom på inden du køber en professionel hjemmeside
0 Comments

Det kan være en jungle at finde en hjemmesideleverandør, som kan levere en professionel hjemmeside til en spiselig pris. Ydermere er priserne for hjemmeside vidt forskellige hos de forskellige leverandører. I dette blogindlæg kan du blive klogere på, hvor meget en professionel hjemmeside koster.

Først og fremmest skal du overveje hvad dit behov i bund og grund er. Desuden vil der altid være elementer på en hjemmeside der er nice to have og need to have. Hvis ikke du formår at segmentere dine behov kan en professionel hjemmeside ende med at blive meget dyrere, end hvis du havde forholdt dig til dit basale behov.

Efter du har gjort dig tanker om hvad du godt kunne tænke dig på din hjemmeside skal du dernæst overveje, om det er tekstindhold eller det visuelle udtryk der er det vigtigste på din hjemmeside. Er du fx bilsælger eller frisør er den visuelle fremtoning ekstrem vigtig, da kunderne herved køber en ydelse eller et produkt grundet det visuelle udtryk. I dette tilfælde bør du prioritere at finde en dygtig webdesigner, der kan formidle den visuelle del af din forretning.

Hvis du derimod er konsulent, eller arbejder i et andet erhverv som er svært at udtrykke visuel, vil tekstindhold være vigtigt, da du herved kan udtrykke din service og produkter på bedst mulig vis. Du kan desuden have tekstreferencer fra kunder, og derved udtrykke det arbejde du laver, samt hvilke præstationer de har medført.

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Det er svært at komme med et generelt prisniveau for hvad en professionel hjemmeside koster. Dog er et generelt prisniveau i Danmark på mellem 10.000-50.000 kr. Dette kommer an på hvor stor et projekt hjemmesiden er, samt hvor mange timer der skal benyttes for at imødekomme dine ønsker.

Enhver hjemmesideleverandør kan påstå, at de kan levere professionelle hjemmesider til gode priser. Derfor bør du undersøge nogle kundereferencer hos flere forskellige hjemmesideleverandører, så du selv kan vurdere hvor vidt der kan leveres professionelle hjemmesider eller ej.

Du bør som udgangspunkt spørge ind til, hvad en professionel hjemmeside indeholder, hvis du køber en hjemmeside hos et webbureau. Det er nemlig også meget forskelligt hvad en hjemmeside koster i drift og opsætning. Nogle webbureauer tager en høj månedlig ydelse men en billig opsætning, og andre webbureauer gør det modsatte. Her skal du også være ærlig om dine behov og hvor ofte du forventer, at der er behov for ændringer på hjemmesiden.

Få et uforpligtende hjemmesidetilbud hos Copenti ApS

Hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en professionel hjemmeside, kan du kontakte webbureauet Copenti ApS. Der kan du få en snak om dine behov, og samtidig få en ærlig holdning til hvad der skal til for at levere en professionel hjemmeside.