Spar der hvor du kan – det gælder også på forsikringer

CpbCph  > Tanker >  Spar der hvor du kan – det gælder også på forsikringer
0 Comments

Det handler om at spare, der hvor man kan. Særligt på de udgifter, der ikke altid er sjove at betale – men som er nødvendige og ikke mindst gode at have i livet.

Det handler om at finde den rigtige forsikring

Det er vigtigt at finde en forsikring, der matcher alle dine behov og kriterier. Du skal blandt andet sørge for, at du er godt nok dækket af din forsikring i tilfælde af uheld. Du skal undersøge, hvor høj din selvrisiko er, og du skal undersøge, om du kan finde billigere og bedre alternativer andre steder. Det handler om at være dækket bedst muligt og samtidig ikke betale alt for meget for denne løsning.

Det er heldigvis muligt både at finde en god og billig forsikring, der tager højde for det hele.

Hvad bør du være særligt opmærksom på, når du tegner en forsikring?

Der er flere ting, du bør have in mente og overveje, før du tegner forsikring. Du kan altid starte med at undersøge, hvilke forsikringer du har behov for. Eksempelvis er det langt fra alle forsikringer, der er lovpligtige – men ejer du en bil, er du påtvunget til at tegne en bilforsikring. Mange steder kan du desuden være med til at designe dine forsikringer, således de passer perfekt til dig, din situation og dine behov.

Det er svært at sige, hvilken forsikring der er vigtigst at tegne. Alle forsikringer er vigtige, i særdeleshed når ulykken er ude.

Hvad er vigtigt at vide, når du tegner en ulykkesforsikring?

En ulykkesforsikring er en meget vigtig forsikring at tegne. Den dækker i tilfælde af, at du kommer til skade og har brug for erstatning. Det du skal være særligt opmærksom på i denne sammenhæng, er graden af men, du forsikrer dig for.
Helt lavpraktisk betyder det granden af de langvarige men, du har pådraget dig efter en skade. Det drejer sig altid om men, der ikke kan behandles, og som du skal leve med resten af livet.

Her tegner de fleste en men grad på mellem 5-8 procent. Tegner du eksempelvis en men grad på 8 procent, betyder det, at du skal have 8 procents men, før du modtager en erstatning. Det er derfor væsentligt at undersøge nærmere i forhold til hvilken dækning, du vil få mest og bedst gavn af.

Desuden varierer det også fra forsikring til forsikring, hvorvidt dine tænder også er dækket af din ulykkesforsikring. Det kan være en fordel at inkludere dine tænder i din ulykkesforsikring, således disse også er beskyttet. Det er ikke altid meget dyrere også at få disse inkluderet – og du kan derfor stadigvæk få en billig forsikring.

En lovpligtig bilforsikring

Er du den heldige ejer af en bil, ved du formentligt også, at denne skal være forsikret, før du må benytte den. Derfor er det essentielt at undersøge, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde lige netop dig og din bil. Ofte spiller bilens antal af hestekræfter samt førerens alder en væsentlig rolle, når prisen udregnes.

Der findes heldige mange, gode alternativer på markedet – og der findes også flere, der tilbyder en billig forsikring på din bil.