5 gode råd til markedsføring af din virksomhed

CpbCph  > Tanker >  5 gode råd til markedsføring af din virksomhed
0 Comments

Står du for markedsføringen i din virksomhed? Så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel vil vi gå i dybden med 5 gode råd vedrørende markedsføring, så du er godt rustet til at kunne lave effektiv markedsføring.

  1. Lav indhold der konverterer

 

Når du laver markedsføring og andet indhold på din hjemmeside, så fokuser på at lave indhold der konverterer. Det et vigtigt at du kender virksomhedens USP’er og sørger for at fremhæve dem i det indhold du laver. Det kan bl.a. være blogindlæg, opslag på sociale medier, og andre steder hvor du kan dele indhold. Det er også vigtigt, at du har Call-To-Actions i din tekst.

 

  1. Lav specifikke Google Ads Annoncer

 

Du kommer højst sandsynligt til at lave Google Ads Annoncer for dine produkter og din hjemmeside og her er det vigtigt, at du fokuserer på at lave de forskellige google ads annoncer så specifikke som muligt. Det er meget bedre at lave mange forskellige google ads annoncer, som er super specifikke, end at have en enkelt hvor man prøver at ramme alle man kan.

 

  1. Fokuser på SEO

 

Du har sikkert hørt om SEO før og det er der god grund til. SEO er nemlig enormt vigtigt for moderne virksomheder med en hjemmeside, da det kan være en kæmpe kilde af nye kunder. SEO går ud på at få sin hjemmeside til at ende så højt som muligt på de forskellige søgemaskiner i forhold til forskellige, men specifikke nøgleord. Du kan selv lave SEO eller få nogen til det. Du kan finde en billig hjemmeside, som kan lave god og billig SEO for dig.

 

  1. Lav Mobil-venlige reklamer

 

Vi handler mere og mere på mobilen end nogensinde før, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du når denne kæmpe potentielle målgruppe der handler på telefonen. Det kan du gøre ved at lave mobil-venlige reklamer, som passer perfekt til en lille mobil skærm. Mange laver en reklame, som de viser på alt fra computere til telefoner. Det kan være en god ide at lave en reklame til computeren og en der er lavet specifikt til mobilen.

 

  1. Udnyt de sociale medier

 

Det er naturligvis også vigtigt, at du benytter dig af de sociale medier. Både ved at lave reklamer og opslag, som er en gratis omgang reklame. Sørg for at skabe opslag og reklamer som skaber engagement med dine fans på de sociale medier.