3 tips til at sælge din bolig for mere, end hvad du har købt den for

CpbCph  > Tanker >  3 tips til at sælge din bolig for mere, end hvad du har købt den for
0 Comments

Drømmer du om at sælge din bolig? Og vil du gerne sælge den til mere, end hvad du har givet for den? Selvom det ikke altid er muligt, har du dog mulighed for at have en indflydelse på, hvor meget ejendomsmægleren vurderer din bolig til.

En udestue, luksusbad eller luksuskøkken er forbedringer, du skal holde dig fra, hvis du gerne vil tjene dine penge hjem igen. Hvad du i stedet skal fokusere på for at få prisen op, giver vi dig tre tips til herunder.

Få ordnet murværket og den indvendige maling

Sætningsskader, fugtskader og lignende er alt sammen noget, der trækker værdien ned på dit hus. Men, det giver også et dårligt førstehåndsindtryk af din bolig. Gør dig derfor den tjeneste at få ordnet alle de udvendige skader på huset, så det fremstår snorlige, når potentielle købere kommer og kigger på dit hus.

 

Det samme gælder indenfor blot med maling. For det at træde ind i en lys og nymalet bolig gør en verden til forskel for indtrykket hos potentielle købere – og naturligvis også for ejendomsmægleren. Brug derfor gerne penge på at få en maler Østerbro eller lignende til at friske hele boligen op.

Skift det slidte køkken ud med et lavpriskøkken

Det kan på ingen måder betale sig at skifte køkkenet ud med et luksuskøkken til flere hundrede tusinde kroner, da udgifterne ikke giver tilsvarende værdiforøgelse i boligen. Til gengæld kan et gennemtænkt og gennemført lavpriskøkken få husets værdi til at stige mere, end hvad du har givet for køkkenet.

Hold haven og udearealerne pæne og indbydende

Det koster stort set ingenting at opgradere haven i forhold til, hvad du får ud af det, når det kommer til en værdiøgning. Jo hyggeligere du indretter haven og øvrige udearealer, jo nemmere bliver det for ejendomsmægleren at sælge huset – og jo bedre et indtryk får potentielle købere. Det er skønt at komme til et hus, der emmer af hygge og god stemning udenfor. For det er præcis, hvad man selv ønsker ved at have eget hus.