Sådan indretter du dit hjem med magneter

CpbCph  > Tanker >  Sådan indretter du dit hjem med magneter
0 Comments

Magneter er ikke kun praktiske, men de kan også være en flot indretningsdetalje. De kan bruges til at hænge billeder, kort, postkort eller andre småting op, og de kan også bruges som pynt på reoler, hylder eller kommoder. Magneter er især populære i køkkenet, hvor de kan bruges til at hænge opskrifter, bonner eller andre småting op på. Men de kan også bruges i stuen, soveværelset eller badeværelset.

Brug magneter til at hænge billeder op

Magneter er ideelle til at hænge billeder op på uden at skulle bore hul i væggen. Du kan enten købe et feriefoto, et billede af dine børn eller andre smukke billeder, og hænge dem op med magneter. Du kan også kombinere magneter med andre pynteting som f.eks. klistermærker eller små figurer.

Brug magnethylder

Magnethylder er perfekte til at bruge som opbevaringsplads til småting, som du har brug for at have liggende på køkkenbordet. Dertil har du også mulighed for at hænge dine opskrifter op på hylden. Et godt eksempel på en god magnethylde er en By Wirth Magnethylde, som kan fås hos Modern Room. Hvis du gerne vil se mere, så klik på linket.

Brug magneter til at lave kunst på væggen

En anden idé til, hvordan du kan bruge dine magneter, er ved at lave et kunstværk på væggen. Hvis du f.eks. har nogle gamle magnetbogstaver, kan du lave et kunstværk med dine børns navne. Du kan også købe nogle fine bogstaver i en boghandel og sætte dem fast på et stort stykke papir. Så kan du hænge papiret op på væggen.  Mange vil måske få printet bestemte ting på deres magneter, som så hænger dem op. Du kan f.eks. få printet et billede af dine børn og så hænge det op med en magnet. Det er en god idé, hvis du ikke er så god til at have kunst på væggen.

Brug magneter til praktiske ting

Du kan bruge dine magneter til mange praktiske ting. Du kan f.eks. bruge en magnet til at hænge dine arbejdsopgaver op på køleskabet. Du kan også bruge en magnet til at hænge dine børns tegninger op på køleskabet. Det er også en god måde at vise dine børn, at du er stolt af deres tegninger. Nogle mennesker bruger også magneter til at hænge småting op, som de ofte bruger, på køleskabet. Det kan f.eks. være en saks eller en kniv. Det er en god måde at opbevare de ting, du ofte bruger.

Konklusion

Magneter er ikke kun praktiske, men de kan også bruges som pynt i dit hjem. Du kan f.eks. bruge dem til at hænge billeder op på væggen eller du kan bruge dem til at lave kunst på væggen. Du kan også bruge dem til at hænge dine børns tegninger op på køleskabet.