Sådan holder du dig opmærksom på dit blodtryk, mens du er på arbejde

CpbCph  > Tanker >  Sådan holder du dig opmærksom på dit blodtryk, mens du er på arbejde
0 Comments

Har du et job, hvor du skal sidde mange timer ved et skrivebord? Hvis det er tilfældet, er det vigtigt at være opmærksom på, hvilken indvirkning det har på dit blodtryk. I denne artikel får du nogle tips til at være opmærksom på dit blodtryk, mens du er på arbejde. Det er afgørende at holde styr på dit blodtryk, hvis du vil bevare dit gode helbred! Sørg for at stå op og bevæge dig rundt så ofte du kan. Det vil hjælpe med at holde dit blodtryk i skak.

Hvis du kan, så prøv at holde en pause med nogle få timers mellemrum og brug den på at gå rundt og få lidt frisk luft. Det er afgørende for at opretholde et sundt blodtryk.

Hvis du lider af forhøjet blodtryk, kan det være klogt at investere i et skrivebord med hæve-/sænke funktion. På den måde kan du skifte mellem at sidde og stå i løbet af dagen.

Det er også en god ide, at købe en blodtryksmåler til dit skrivebord, så du kan holde øje med dit blodtryk i løbet af dagen.

Hvorfor det er vigtigt at spise inden du møder på arbejdet
Sørg for at spise sundt, inden du møder på arbejde, og spring for al i verden ikke morgenmaden over! Det sidste, du ønsker, er at være sulten, når det er tid til frokost, hvilket kan føre til, at du snupper usunde snacks eller automatmad som f.eks. chips og chokoladebarer.

Du bør også tale med din læge om, hvordan du om nødvendigt bedre kan håndtere denne tilstand på arbejdet! Hvis du er usikker på, hvad dit blodtryk bør være, kan du bede din læge om hjælp.

Hvis du har forhøjet blodtryk, er det vigtigt at sørge for, at du får nok motion hver dag. Det betyder, at du skal dyrke mindst 30 minutters høj intensiv aktivitet, f.eks. spinning eller fitness. Du kan også overveje at løbe en tur om morgenen før arbejde eller gå en tur om aftenen efter middagen med familiemedlemmer og venner.

Glem ikke, at det er vigtigt at holde sig hydreret, mens du er på arbejde! Drik rigeligt med vand i løbet af dagen, og prøv at undgå for meget koffein eller sukkerholdige drikkevarer som sodavand med majssirup med højt fructoseindhold (HFCS).

Udnyt din arbejdsmiljørepræsentant
Det er lovpligtigt at have en arbejdsmiljørepræsentant hvis du arbejder i en virksomhed med over 10 ansatte. Du bør derfor gribe fat i vedkommende, og udnytte hans eller hendes kompetencer indenfor arbejdsmiljø. Måske kan de skaffe dig specielt udstyr til at forbedre din arbejdsstilling.

Lider du samtidig af sukkersyge, og hvis ingen af disse muligheder er tilgængelige, kan du overveje at investere i nogle diabetes strømper. På den måde passer du på din fødder i løbet af den lange arbejdsdag.

Prøv at bruge et af disse tips i dag og se, om det virker for dig!