Sådan får du den bedste arbejdsplads

CpbCph  > Tanker >  Sådan får du den bedste arbejdsplads
0 Comments

De sidste to år har været præget af corona og forskellige covid-19 restriktioner. Dette er i den grad også gået ud over diverse arbejdspladser, hvor medarbejderne har arbejdet hjemme en stor del af tiden. I løbet pandemien har der sandsynligvis også været personaleudskiftninger på arbejdspladsen. Det er derfor en god idé at gøre brug af de opløftede restriktioner og skabe noget sammenhold på arbejdspladsen via forskellige firmaarrangementer.

Forskellige firmaarrangementer der giver sammenhold

Et firma arrangement kan være mange ting. Hvis man gerne vil skabe sammenhold på arbejdspladsen skal det gerne være en form for team building. I bund og grund skal det være et arrangement, hvor deltagerne skal arbejde sammen for at nå i mål.

Det kan for eksempel være en tur i et escape room. Her skal man i hold finde spor og løse gåder. Der findes rigtig mange escape rooms med mange forskellige temaer. Escape rooms kan foregå både indenfor og udenfor. Hvis det foregår udenfor, foregår det ofte over et større område, hvor man skal rundt til flere poster. Det er meget sjovt, giver en god omgang adrenalin og forstærker holdets interne bånd.

Andre former for udendørs teambuilding arrangementer kan for eksempel være laserskydning eller paintball. Her konkurrerer man i hold mod hinanden. Det er også en virkelig god form for samarbejdsøvelse, da konkurrence aspektet skaber mere incitament til at arbejde effektivt sammen.   Firmaarrangementer såsom team building kan nemt bookes online.

Lav jeres egen team building

Der findes dog også mange teambuildingøvelser, som man selv nemt kan lave. Det kan for eksempel være som aktivitet til firmafesten.

Man kan for eksempel lave sin egen skattejagt med forskellige poster. Her skal man så i grupper finde de forskellige poster og løse opgaven på hver post. Det kan for eksempel være, at man skal finde forskellige objekter. Det kan også være, at man bare skal tage et selfie sammen. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Man kan også lege “menneskeknude”. Mange kan sandsynligvis huske denne leg fra skolen eller børnehaven. Alle – undtagen en person – skal holde hinanden i hånden og vikle sig ind på forskellige måder, så der kommer en menneskelig knude. Herefter skal den ene person forsøge at løse knuden, mens alle stadig holder i hånden. Det er en utrolig sjov leg, som garanteret vil bringe et smil frem.

Team building øvelser behøver altså på ingen måde at være dyrt eller besværligt. Man kan sagtens lave sit eget team building arrangement.