Sådan får du automatisk backup af din virksomheds vigtigste filer

CpbCph  > Tanker >  Sådan får du automatisk backup af din virksomheds vigtigste filer
0 Comments

Sådan får du automatisk backup af din virksomheds vigtigste filer

Hvis du har en virksomhed, er it helt sikkert allerede en del af din hverdag. Derfor ved du sikkert også allerede, at nogle gange er du uheldig. Det kan være, at en computer går i sort uden nogen specifik grund. Det kan være, at alle computerne er blevet angrebet af virus. Det kan også være, at der har været indbrud og alle computerne er blevet stjålet. Derfor er det altid en god idé at have en automatisk backup af din virksomheds vigtigste filer. Klik her for at læse mere om automatisk backup.

Hvad er automatisk backup?

En backup er, når dit it-system foretager en sikkerhedskopi af den tilgængelige data på din computer. Din data bliver herefter overført til en anden enhed. På den måde er du sikret, at din data stadig er tilgængelig, hvis der skulle ske noget med den computer, hvor du oprindeligt indtastede din data.

Få hjælp af IT support til at vælge den rigtige backup-løsning

Måske er du ikke selv en haj til alt det med it – og det er helt okay. Du bør faktisk i stedet fokusere på det, som du er rigtig god til. I stedet bør du kontakte en IT support, som kan hjælpe dig med at vælge en god backup løsning til din virksomhed. En god og kompetent IT support ved præcis hvilke spørgsmål han eller hun skal stille for at afdække dine behov for backup.

Alle virksomheder har brug for IT hjælp

I dag er it en uundgåelig del af at have en virksomhed. Derfor vil alle virksomheder før eller siden også få brug for IT hjælp. Mange virksomheder løser dette behov ved selv at oprette en intern supportafdeling. Hvis din virksomhed ikke er så stor, virker det måske uoverskueligt. I stedet kan det så være en god idé at etablere et samarbejde med en ekstern virksomhed, der kan levere IT hjælp.

Derfor bør du vælge en fast IT support

Når du vælger en fast leverandør af IT hjælp, vil du opleve at de lettere kan hjælpe dig. Det skyldes, at de lærer dine computer og dine it-systemer at kende. Derfor vil den faste IT hjælp også hurtigere kunne finde årsagen til, at du er stødt på et it-problem. Når IT hjælpen hurtigere kan finde årsagen, betyder det også, at du sparer en del på den efterfølgende regning for jobbet. Derfor er det oftest en både billigere og nemmere løsning at vælge en fast IT hjælp.