Markedsparasoller vs. hængeparasoller: Hvad er forskellen?

CpbCph  > Tanker >  Markedsparasoller vs. hængeparasoller: Hvad er forskellen?
0 Comments

En parasol er en parasol – eller er det? Markedsparasoller og hængeparasoller er begge typer af parasoller, men de har nogle vigtige forskelle. Lad os se nærmere på hver type og se, hvilken type der er den rigtige for dig!

Vælg den rigtige parasol til dine behov

Når du skal vælge den rigtige parasol til dine behov, er der to hovedtyper at vælge imellem: markedsparasoller og hængeparasoller. Begge har deres egne unikke fordele, så det kan være svært at beslutte, hvilken der er den rigtige for dig. Her tager vi et kig på de vigtigste forskelle mellem disse to typer parasoller og hjælper dig med at beslutte, hvilken type der er bedst for dig eller din virksomhed!

Markedsparasol: Traditionelle parasoller med central stang

Markedsparasoller er den traditionelle parasol med parasolstangen i midten. Denne type er den mest almindelige og kan findes i mange forskellige størrelser, former, kvaliteter, og farver alle steder fra offentlige rum og virksomheder til private hjem. Den centrale stang gør denne type parasol nem at bruge og opstille overalt, og derfor er de lidt mindre strandparasoller også af denne type; de kan stå stabilt og har ofte mulighed for at blive tiltet, så vinklen passer bedre til at give optimal skygge, selv når solen står lavt.

Hængeparasol: Praktisk og pladsbesparende med stang i siden

En hængeparasol – også kaldet en sidehængt parasol – er en mere moderne type parasol, hvor parasollen hænger ved siden af stangen. Det betyder, at de ikke optager så meget plads og ikke står midt i det område, du gerne vil have skygge for. De bruges oftest på udendørs spisepladser og caféterrasser, hvor de giver skygge uden at optage for meget plads. Hængeparasoller har brug for en tungere parasolfod, og derfor kan de være sværere at flytte rundt.

Hvilken parasol skal jeg vælge?

Afslutningsvis er det vigtigt at overveje, hvilken type parasol der passer bedst til dine behov, før du træffer en beslutning. Markedsparasoller har den fordel, at de er mindre vindfølsomme og nemme at rykke derhen, hvor du har brug for dem. Hængeparasoller kan til gengæld bedre kaste skygge uden at stå i vejen – så det er op til dig.