Kloakservice til dine stoppet afløb

CpbCph  > Tanker >  Kloakservice til dine stoppet afløb
0 Comments

Har du problemer med et stoppet afløb? Du er sikkert ikke i tvivl, hvis afløbet er stoppet derhjemme. Et stoppet afløb kan i enkelte tilfælde klares på egen hånd med husholdningsremedier, men det er ikke altid nok til at få buk med problemet.

I sådan et tilfælde er det den bedste ide at du kontakter en kloakmand til at levere professionel kloakservice til dig.

Er mit afløb stoppet?

Hvis dit afløb er stoppet derhjemme er der nogle tydelige indikatorer, som du kan holde øje med. Den mest bemærkelsesværdige konsekvens af et stoppet afløb er ofte den grimme kloaklugt, som kommer fra køkkenvasken, badeværelset eller toilettet. Lugten skyldes ofte at skidt, bakterier eller madrester, har sat sig fast nede i afløbet.

En anden indikator er at vandet forsvinder langsomt, eller måske slet ikke vil løbe ned i afløbet. Vandet begynder måske at samle sig i vasken eller brusekabinen, fordi der ikke er plads til, at det kan løbe ned i det tilstoppede afløb.

Løs problemet med dit stoppede afløb

Hvis du er blevet opmærksom på en af de overstående indikatorer, kan du forsøge at løse problemet med simple og nemme gør-det-selv tricks.

Prøv som det første at hæld en liter kogende vand ned i afløbet. Det brandvarme vand kan løsne eventuelle propper, som sidder løst nede i afløbet. Du kan også forsøge at rense afløbet med dine hænder, så godt du nu kan komme ned. Hvis du kan løsne vandlåsen, kan du også give den en grundig omgang rens og se, om det er nok til at løse problemet.

Hvornår skal du kontakte hjælpe?

Undlad at give dig i kast med det helt støre kloakarbejde derhjemme. Hvis du har forsøgt dig med kogende vand og almen rengøring af dit afløb og problemet stadig eksisterer, så er det på tide at kontakte kloakservice.

Medmindre du selv er kloakmand, så skal du ikke give dig i kast med den helt store afmontering, spuling eller udskiftning af systemerne på egen hånd. Lad en professionel klare opgaven for dig, så du ved at det bliver gjort ordentlig.

Hvis du gerne vil undgå at stå med irriterende kloakproblemer i fremtiden, så kan du forsøge at forebygge det stoppede afløb med simple tricks som for eksempel ved jævnligt at hælde kogende vand i afløbet, foretage grundig rengøring mindst en gang om ugen og undlade at smide store mængder madrester ud i køkkenvasken.