Hvilket lightning kabel skal man vælge, og hvad er forskellen? Forbrugerguide til lightning kabler

CpbCph  > Tanker >  Hvilket lightning kabel skal man vælge, og hvad er forskellen? Forbrugerguide til lightning kabler
0 Comments

Et lightning kabel er det kabel man bruger til at oplade iPhones der bruger lightning porte med. Et lightning kabel kan dog variere i  hvordan man kan bruge dem, og kvaliteten af de forskellige lightning kabler er også forskellig når det kommer til lightning kabler. I denne artikel vil der fokuseres på, hvad det præcis er der gør dem forskellig, og hvordan man selv kan være med på at forstå sig på produkterne, så man kan tage de bedste valg for sig selv når det kommer til at vælge et lightning kabel om det er til eget forbrug, eller at give et lightning kabel ud som en gave.

 

Det første der vil blive kigget på er lightning kablernes kvalitet

 

Lightning kablers kvalitet

Her er det en smart ide at vælge et kabel som passer med ens pris budget. Der findes primært 3 typer af kvaliteter når det kommer til lightning kabler, og hver især har deres eget pris budget. Vi starter med dem der er dyrest på listen. Dette er originale lightning kabler.

 

Originale lightning kabler fra Apple 

Disse lightning kabler er de lightning kabler som kommer i den bedste kvalitet. De kan fås fra producenten, og andre udbydere af deres originale kabler. Fordelen ved disse er at de er lavet af en god kvalitet, men også at de kender til iPhones bedst, og man er derfor sikker på at få et produkt som er kompatibel med sin iPhone. Dette er man, fordi de selv har bygget batteriet og udgangene, og denne sikkerhed er dejlig at føle, hvis man vælger et originalt lightning kabel fra Apple.

Lightning kabler – Den anden type Lightning kabel der kan vælges

Den næste kategori af lightning kabler der kan vælges er den oplader type som typisk er prisfastsæt i midten af de 3 varianter. Denne type lightning kabel hedder et MFi lightning kabel.

MFi lightning kabler er en type oplader, som er en kombination af forskellige tech. Det er nemlig en kombination af noget teknologi fra producenten. I dette tilfælde er det Apple der er producenten, så der er noget teknologi fra Apple i disse MFI lightning kabler, og så noget teknologi fra en anden leverandør. Denne leverandører er forskellig, men det er allesammen nogle som efter aftale med Apple har fået lov til at lave disse MFi kabler. Når det kommer til lightning kabler, så er teknologien i chippen fra Apple, mens resten af teknologien består af dele fra den anden leverandører der har indgået aftale med Apple. Derfor er der nogle der mener at kvaliteten bliver dårligere, men det er ikke altid sådan. Der er nemlig også mange MFi kabler der lever op til en god kvalitet. Det er bare et større gamble, fordi man ikke kan være sikker på at det valgte MFI kabel er det rette for en.