Gratis salgsautomat med et opfyldningsabonnement

CpbCph  > Tanker >  Gratis salgsautomat med et opfyldningsabonnement
0 Comments

Ved at vælge et opfyldningsabonnement, får man ikke kun mulighed for at spare penge, men man får også en automat sat op gratis. Der findes automater til alle typer produkter, såsom chips, chokolade, sodavand og slik. Automaterne er lette at betjene og har et moderne design, som passer ind i ethvert miljø.

Et opfyldningsabonnement er meget fleksibelt og kan vælges ud fra et givent behov. Når man bestiller et abonnement, vil leverandøren også levere og opstille automaten helt gratis. Når abonnementet er aktivt, vil automaten blive vedligeholdt og opfyldt med nye produkter jævnligt, så I ikke skal bekymre jer om at skulle bestille produkterne selv.

Et opfyldningsabonnement sparer forbrugeren for penge samtidig med, at I får en gratis automat stillet til rådighed. Man skal derfor ikke bekymre sig om det besværlige arbejde, og man kan få det perfekte produktsortiment der passer til jeres arbejdsplads, forening, byggeplads eller et andet sted.

Hos Københavns Automat Salg har vi altid et bredt udvalg af automater på lager, både nye og brugte. Vores salgsautomater er indenfor alle kategorier, snackautomater, sodavandsautomater, fødevare automater, kaffeautomater mm. Alle vores automater kan tilkobles en betalingsløsning.

En gratis automat kræver minimal service og vedligeholdelse. Da automaten er opsat af Københavns Automat Salg, er det også vores medarbejdere der varetager vedligeholdelsen, og sørger for at det fungerer.

Rent praktisk betyder dette, at i som virksomhed, institution, offentlig arbejdsplads, lufthavn, byggeplads eller andet, udelukkende betaler drift i form af strøm, vand mm. Produkterne i vending maskinerne bliver opfyldt af Københavns Automat Salg, og dermed går indtægten af salget også hertil.

 

  • Hvor dyr er en automat i strøm og service? 

Historisk set var sodavands automater eller snackautomater en energisluger. Deres strømforbrug gjorde omkostningen for en virksomhed skyhøj, og derfor valgte mange at fjerne salgsautomaterne igen. I stedet kom der flere og flere kantiner, med et bredere udbud af salgsvarer. Nu skulle sodavanden, eller læskedrikken ikke længere købes i en automat, men i stedet fra den personalebetjente kantine.

Men med tiden er også vending automaterne blevet forbedret. og strømforbruget, er i takt med den teknologiske udvikling faldet.

Strømforbruget vil komme an på hvor stor og hvilken type automat, der vælges. 

Vælger I et opfyldningsabonnement hos Københavns Automat Salg, får I en gratis automat, og skal kun betale for strømforbruget. Det er en god måde at spare penge, mens I samtidig sikrer at I får et godt udvalg af produkter.