Forkæl dine ansatte med en firmafest

CpbCph  > Tanker >  Forkæl dine ansatte med en firmafest
0 Comments

En fest kan være med til at få tankerne over på noget andet end bare arbejde. Fester og fredagsbarer løfter stemningen, og giver medarbejdere mulighed for at danne relationer på tværs af afdelingerne. Måske er der allerede nedsat et festudvalg på kontoret, som allerede er i fuld gang med at planlægge det næste arrangement. Hvis ikke, så får du her et par tips til, hvordan du arrangerer et brag af en firmafest.

 

Fredagsbar eller helaftensarrangement

 

Hvad enten du blot har et par timer til rådighed, eller du skal planlægge en hel aften, er der masser af festlige forslag til dig og resten af firmaet. Til en fredagsbar kan du overveje at arrangere ginsmagning for dem, der er interesserede. Man kan f.eks. købe smagekasser med små flasker gin og tonic, samt garnish i form af tørret frugt. Mange har gennem de seneste år fået øjnene op for gin, så ginsmagning vil uden tvivl falde i god jord hos mange af dine medarbejdere. Ølsmagning er også en god mulighed, og er også en aktivitet, der kombinerer fest og smagsoplevelse.

Til aftenens firmafest vil en lækker middag og måske endda en omgang underholdning være med til at give dine medarbejdere en god aften sammen med deres kollegaer.

Udstyr til fest

Når du skal holde fest på arbejdspladsen, er der ofte en del mennesker, der ønsker at deltage. Det er derfor vigtigt at man anskaffer sig det rigtige udstyr, så festen eller arrangementet kan forløbe fejlfrit og uden problemer. Forbereder du f.eks. en fest, hvor der skal være kolde drikkevarer, er det en fordel at anskaffe sig en isterningmaskine. Bliver der holdt mange fester på arbejdspladsen, kan det betale sig at investere i én selv. Vil man have kvalitet, og noget der holder i mange år endnu, er det en god idé at kontakte en virksomhed med erfaring inden for isterningmaskine industri.