Få mere energi til din forretning med en Jura kaffemaskine til erhverv

CpbCph  > Tanker >  Få mere energi til din forretning med en Jura kaffemaskine til erhverv
0 Comments

Danmark er et af de lande, der drikker allermest kaffe. Derfor er en kaffemaskine også en uundværlig del af langt de fleste arbejdspladser. Når dine medarbejdere kan få en kop kaffe, eller flere, får de et skud energi, der gør dem i stand til at tackle deres arbejdsopgaver endnu bedre.

Hvis du gerne vil give dine medarbejdere mulighed for en virkelig lækker kop kaffe, bør du investere i en Jura kaffemaskine. Det er en virkelig lækker kaffemaskine, der er designet til at blive brugt af dig med en lille til mellemstor virksomhed.

Derfor skal du vælge en Jura kaffemaskine

Jura er en virksomhed med base i Schweiz. Virksomhedens vision er at skabe fuldautomatiske espressomaskiner, der kan lave en virkelig lækker kop kaffe til dig og dine medarbejdere.

En Jura kaffemaskine anvender deres også hele kaffebønner, når den brygger din kop kaffe. Ligesådan anvender maskinen også frisk mælk, så både du og dine medarbejdere altid får en frisk og lækker kaffe. Hvis du prioriterer kvalitet højt, når det kommer til kaffe, går du bestemt ikke galt i byen med en kaffemaskine fra Jura.

Vælg mellem alle dine kaffefavoritter

Da kaffemaskinen fra Jura netop anvender lækre ingredienser, har du også mulighed for at brygge alle dine kaffefavoritter. Blandt andet kan du vælge mellem følgende drikke fra maskinen:

  • Caffe latte
  • Cappuccino
  • Cortado
  • Flat white

Samt mange andre. Kaffemaskinen kan nemlig både opvarme og steame den friske mælk. Derfor har du også mulighed for at vælge mellem så mange lækre kaffedrikke.

Perfekt til den lille eller mellemstore virksomhed

En kaffemaskine fra Jura er som nævnt designet til den lille eller mellemstore virksomhed. Maskinen er nemlig skabt til at kunne brygge 30 kopper kaffe om dagen, hvor der virkelig er fokus på både høj kvalitet og lækker smag.

Hvis du har brug for en kaffemaskine, der kan producere mere end det, har Jura dog også en løsning til dig. Du kan nemlig købe deres Jura Giga kaffemaskine.

Her får du den samme lækre smag og høje kvalitet. Den eneste forskel er, at Jura Giga har kapacitet til at brygge helt op til 200 kopper kaffe om dagen. Hvis din virksomhed derfor er mere mellemstor end lille, er Jura Giga formentlig det rette valg for dig.