Et bæredygtigt tag

CpbCph  > Tanker >  Et bæredygtigt tag
0 Comments

Bæredygtig energi er ét af de 17 verdensmål, som FN bestræber sig efter opnå frem mod år 2030. En grøn omstilling og udvidelse af infrastruktur er derfor omdrejningspunktet for udviklingen. Ennogie er en virksomhed, der på mange måder har formået at gøre bæredygtighed til deres omdrejningspunkt. Det har de gjort ved at få grøn energi indbygget i deres prisvindende solcelletag. Det er nemlig ikke længere nok, at firmaer og virksomheder køber vindmøller til at opveje for deres elforbrug. De skal gøre noget større og langt mere effektivt. Virksomheder kan gennem Ennogie få lavet tag på deres bygninger, hvor solceller er implementeret. Det betyder, at virksomhederne får nye og bæredygtige kilder til at indsamle strøm. Det gør, at der kommer en bedre infrastruktur, da virksomhederne bliver langt mere selvforsynende. En sådan udvikling er kunne god for miljøet, men også for virksomhedernes budget. Et solcelletag er nemlig også en økonomisk investering.

Spar penge på grøn energi

Du kan på mange måder spare penge ved at få installeret et solcelletag i din virksomheds nye bygninger. Det kan du først og fremmest, fordi du ikke skal betale for, at energien bliver bragt til dig fra lang afstand af, da den bliver produceret samme sted, som din virksomhed holder til. Derudover kan du spare penge på længere sigt, da et solcelletag ikke er nær så omkostningsfyldt, som man skulle tro. Et solcelletag vil indenfor få år have indtjent sig selv, hvilket også betyder, at du og din virksomhed herefter kan begynde at tjene penge ind på at have det installeret. En elregning i en virksomhed kan være stor og uoverskuelig, men det kan du gøre noget ved. Hos Ennogie kan du finde lige netop det solcelletag, der passer til din virksomhed. På den måde kan du spare penge på elregning og bidrage til den grønne omstilling.

Ikke til at kende forskel

Gennem årene har det været normalt at få påmonteret solceller oven på sit allerede eksisterende tag. Solcellerne har været store og klodsede, og det har ikke været til at overse, at der oven på taget gemte sig en kilde til vedvarende energi. Lige netop det har Ennogie gjort op med. De har nemlig skabt et solcelletag, der på mange måder ligner et helt normalt tag. Deres lette og stilrene design, hvor solcellerne er placeret inden i tagpladerne, skaber mere ro for øjet. Du skal derfor ikke længere spekulere over, at solcellerne vil fylde og ser mærkværdige ud oven på dit tag. Solcellerne bliver her en naturlig del taget. Du kan derfor med fordel få installeret et solcelletag på bygningen til din virksomhed. På den måde kan du indsamle og bruge pengene et andet sted i firmaet, hvor der er et større behov for dem.