Er det rentabelt at sælge beats online?

CpbCph  > Tanker >  Er det rentabelt at sælge beats online?
0 Comments

At sælge beats online vil altid være en rentabel forretning, fordi det næsten ikke koster noget at komme i gang. Hvis du er en producer, der har en harddisk fuld af uudgivne beats, sidder du dybest set på en bunke guld. Der er en stor efterspørgsel efter beats online, og musikproducere genererer indtægter på flere milliarder kroner hvert år. Men det er ikke nemt at komme ind på markedet, fordi der er stor konkurrence, men hvis du er konsekvent i din indsats, kan du få stor succes som musikproducer. I begyndelsen vil den største udfordring være at gøre musikere kunstnere opmærksomme på din beats. Dét at være producer er ikke nok; du skal også være dygtig til at markedsføre dig selv. Dog kommer guleroden til dig når det hårde arbejde er udført, og dit brand som musikproducer begynder at bære frugt. I sidste ende kan du leve af at være producer.

Hvis du er nybegynder, og ikke har produceret nogle beats endnu, så bliver du nødt til at producere en god håndfuld beats. For at gøre det skal du bruge en computer og DAW-program såsom FL Studio, som koster omkring 1300 kr. (hvis du går efter Producer Edition). Bortset fra det, vil du måske downloade nogle gratis prøvepakker og trommesæt, og du er godt i gang. Fra det øjeblik af kan du gå i gang med at lave fede beats. Ligesom meget andet handler det også om, at erfaring gør dig dygtigere. Jo flere beats du producerer, jo bedre bliver du til det.

Det er svært at komme med et kvalificeret bud på, hvor lang tid det vil tage dig at komme til et punkt, hvor dine beats begynder at lyde, som om de er værd at sælge. Dette afhænger af din erfaring som producer. Hvis du kommer fra en anden genre såsom EDM, kender noget musikteori eller spiller et instrument, vil det være nemt at komme i gang med at producere beats. Hvis du er helt nybegynder, vil det dog tage et stykke tid at finde ud af tingene. Dine tidlige beats vil sandsynligvis ikke lyde i nærheden af ​​de kommercielle numre, du hører på streamingtjenester såsom Spotify, men fortvivl ikke. At komme op på det niveau tager simpelthen tid og øvelse. Alle succesrige producere har gået gennem en fase, hvor de hadede de fleste af de ting, de lavede. Du skal bare holde ud og investere tid i det.

Når du senere sidder tilbage med en god følelse, og har et katalog med 20, 40 eller 60 beats, der har en god kvalitet, kan du begynde at sælge dem. På det tidspunkt er det kun dine evner inden for marketing, der vil begrænse det overskud, du vil generere fra disse beats. Husk, at du kan sælge det samme beat til et ubegrænset antal kunstnere ved at tilbyde ikke-eksklusive licenser. Det er kernen i at sælge beats online, og den vigtigste grund til, at denne forretningsmodel er så rentabel. Og det eneste, der skal til for at komme i gang, er 1300 kr. for et DAW-program og noget fritid, hvilket ikke burde være et problem, hvis du brænder for at lave musik.