Det skal du være opmærksom på ved køb af linkbuilding

CpbCph  > Tanker >  Det skal du være opmærksom på ved køb af linkbuilding
0 Comments

Linkbuilding er et stort område indenfor online marketing, især hos virksomheder der vil investere i organisk søgemaskine vækst, kan budgettet til linkbuilding være voldsomt fordi det er så effektivt til lige netop den type markedsføring.

 

Når du køber linkbuilding er det godt at være forberedt på nogle forskellige begreber og vide hvad du skal kigge efter for at vurdere kvaliteten af linket. I denne artikel vil jeg komme ind på nogle forskellige ting jeg altid er opmærksom på når jeg køber links.

 

Inden jeg lister de forskellige ting jeg lægger vægt på, så skal jeg sige at det kan være meget individuelt hvad man vurdere højst og vigtigst som linkbuilder. Derfor skal du ikke tage mine synspunkter som facit, da jeg ikke kan garantere at det er facit. Jeg skriver det jeg gør ud fra den erfaring jeg har med linkbuilding.

Lad dig ikke snyde af domæneautoritet

Det er nemt at lade sig snyde af det der er kendt som domæneautoritet eller enten DR/DA alt efter hvilket værktøj man bruge til at hente denne score for en given hjemmeside. Det er nemlig en score der nemt kan manipuleres og i den grad også bliver det. Det kan være OK hvis formålet med det domæne du vil have links til, er at sælge links herfra også. Vil du gerne have trafik til hjemmesiden skal du ikke lade dig forblænde af DR, men også se på relevans og trafik.

 

Domæneautoritet er et begreb opfundet af SEO værktøjer og det er altså ikke noget Google el. andre søgemaskiner bruger i sin algoritme til at vurdere om din side skal placeres højere end konkurrenternes side.

Relevans

Se altid på hjemmesidens indhold når du køber links. Holder det sig indenfor et emne og er det emne også relevant for din side? Med særligt PBN links kan du ofte opleve at der er artikler i øst og vest og dermed holde siden sig ikke relevant inden for sit emne.

 

Det gør ikke altid så meget med PBN links da formålet her ofte er volumen, men er der tale om stærke sider kan det efter min mening tit betale sig at gå med et link fra den mindre stærke hjemmeside med niche relevans, end den stærke mere generelle hjemmeside med knap så meget relevans.

Trafik

Trafik er efter min mening den bedste måde at vurdere kvaliteten af den hjemmeside du køber links fra. Har den relevant trafik i forhold til sit eget emne, men også din hjemmesides emne, så synes søgemaskiner at det er en god og stærk hjemmeside, som de gerne placerer højt på relevante søgninger.

Du kan skabe dig et godt overblik over købe links på køb-linkbuilding.dk der sammenligner og guider til forskellige virksomheder og platforme hvor du kan købe links og fortæller samtidig lidt om hvilken type links det er du kan regne med at købe.