De mange fordel ved at brygge øl selv

CpbCph  > Tanker >  De mange fordel ved at brygge øl selv
0 Comments

Der er utrolig mange fordele ved at brygge sit eget øl. Den mest åbenlyse er nok, at når man brygger øl, så starter man med en masse vand. Herefter tilsætter de selv de råvarer deres bruges til at brygge øl, og på den måde designer du faktisk din helt egen opskrift. Lidt som når du laver mad, så kan du også med ølbrygning vælge at følge en opskrift, så du med sikkerhed, at opskriften er testet af andre. Du kan så vente lidt med at designe din egen øl, indtil du har brygge nogle gange. Når man har brygger nogle gange, så får man en ret god idé om hvordan de forskellige råvarer smager, og dermed hvad de bidrager med til en færdig øl. Det er utrolig spændende at sammensætte sin egen opskrift de første gange, og hele ventetiden indtil man kan smage det færdige resultatet, kan være næsten ulidelig. Når du skal finde dine varer til at brygge øl med, at vi jeg klart anbefale siden https://box2brew.dk/ 

En anden god årsag til selv at brygge øl, det er prisen. Du skal regne med at det cirka koster det samme som en discount øl at brygge øl. Når det så kommer til smagen, så smager det på ingen måde som en discount øl. Smagen på hjemmebrygget øl kan uden problemer sammenligne sig med det dyreste mikrobrygget øl, så der kan være rigtig mange penge at spare ved at brygge sit eget øl. En anden måde at vende det om på er, at du kan drikke det bedste øl til samme pris som du skulle give for en discount øl ude i butikkerne – Så ved jeg godt hvad jeg vælger.

Nu er det ikke sikker alle ved hvordan man brygger sit eget øl. Der findes heldigvis en gratis guide til ølbrygning på siden https://brewlex.dk/ – Her finder du beskrivelser af de mange forskellige øltyper der findes, og der er også gode råd til hvordan man rent faktisk brygger.

Det er dog ikke så svært at brygge øl som mange måske frygter. Når man snakker med folk der gerne vil i gang, så er der mange der er gode til at finde en undskyldning for, at netop de ikke har mulighed for at bygge øl det sted de bor, eller der ikke er plads nok i lejligheden. Sandheden er dog, at der fylder meget mindre end man måske tror, og der kommer altså ikke nogen klager over lugten eller lignede. Det dufter fantastisk og når man ikke bruger udstyret, så fylder det meget mindre end du lige tror – Du kan derfor godt brygge øl i en 1. værelses lejlighed på 4 sal. Ingen problem – Man skal se muligheder fremfor begrænsninger.