Bliv mere produktiv med blue light briller

CpbCph  > Tanker >  Bliv mere produktiv med blue light briller
0 Comments

De fleste af os bruger til daglig mange timer ved en skærm. Det kan være på en computerskærm, på en IPad eller på en mobiltelefon. I gennemsnit bruger danskerne cirka 8 timer om dagen ved en skærm. En skærm udsender blåt lys, og det blå lys kan påvirke os mennesker. Det kan gøre, at man fx sover dårligere, eller at man får hovedpine.

Brug skærmbriller og slip af med hovedpinen

Man kan heldigvis få blue light briller, som beskytter imod det blå lys. Blue light briller kaldes også for skærmbriller. Køb skærmbriller her. Skærmbriller kan hjælpe en med at sove bedre om natten, og det kan få hovedpine til at gå væk. Med skærmbriller, så kan man begynde at arbejde mere produktivt og få udrettet noget mere, imens at man sidder foran en skærm.

Skærmbriller med og uden styrke

Man kan både få skærmbriller, som er med styrke og uden styrke. Selvom at man ikke bruger briller til daglig, så kan man stadigvæk beskytte sig imod det blå lys med briller. Man kan også få læsebriller som skærmbriller. Dermed kan man beskytte sig selv imod det blå lys, uanset om man bruger briller eller ej.

En dårlig søvn kan gøre en mindre produktiv

Når man får en dårlig søvn, så kan det påvirke ens dag. Man bliver træt, og så får man ikke udrettet så meget, som man normalt ville. Det kan være på arbejdet, eller det kan være i fritiden, at man ikke når så meget, som man gerne ville. Hovedpine kan også gøre, at man bliver mindre produktiv. Det kan gøre, at man skal tage hovedpinepiller, og hovedpinepiller kan skade leveren, hvis man tager for mange af dem. Ved at bruge skærmbriller, så kan man undgå at få hovedpine, og dermed kan man undgå at skulle tage hovedpinepiller.