Billigere og bedre SEO – når du gør det selv

CpbCph  > Tanker >  Billigere og bedre SEO – når du gør det selv
0 Comments

Mange har ikke modet til selv at kaste sig ud at lave deres egen SEO – simpelthen fordi de tror det er for teknisk og alt for besværligt. Men med den rigtige SEO undervisning, kan SEO gøres simpelt og alle kan lære det. Ja faktisk er den SEO, du selv laver langt bedre end det du får lavet fra bureauer, simpelthen fordi du er eksperten på dit felt.

 

Derfor kan det betale sig selv at få SEO undervisning

Jo vist, der er nogle ting du behøver at lære, for at få succes med SEO. Der er nogle helt bestemte metoder man skal bruge og det kræver noget indsigt at kunne det. Men det fede er at du langt hen ad vejen bare kan bruge en skabelon, som du skal følge. Gør du det, ja så kan du lave SEO.

Og har du selv mod på at lære det, er der rigtigt meget værdi at hente. For når alt kommer til alt så er god SEO lig med godt indhold. Og det er dig der sidder med det gode indhold. Det er dig der er nørden omkring dine ydelser og produkter, det er dig der brænder for området. Det er dig der sidder med alle de gode historier, og det er dig der ved, hvordan du bedst hjælper dine kunder.

Så hemmeligheden til god SEO er i virkeligheden at få skabt godt, brugbart, langtidsholdbart indhold, der hjælper dine kunder til at få løst det problem, de står med. Og det er der altså ikke nogen der ved mere om end dig. Så hvad venter du på, er det ikke på tide du begynder at lede efter et SEO kursus der passer til dig?

 

Kan alle lære at lave deres egen SEO?

Ja, helt enkelt. Det kræver ikke stor teknisk viden og ekspertise, og du skal ikke selv kunne kode din hjemmeside. Du skal bare lære nogle enkle teknikker, lære at tage google brillerne på og se dine tekster med google øjne, og så skal du lære at følge en tjekliste.

Alle kan lære det, og der skal faktisk ikke ret meget til før du ved nok til at kunne gøre en reel forskel og rykke din hjemmeside langt op i søgeresultaterne.

 

Hvor lang tid tager det før man ser resultater?

Der er ingen klar regel for dette, det kommer an på mange parametre og om der ligger noget forarbejde eller om du starter helt fra bunden. Men det kan tage alt fra 1 dag til et halvt år at opnå en topplacering. Det kan for nogen synes som lang tid, men det fede er at når først du har fået fat og ligger godt til i google, ja så skal der ikke meget til at holde din placering. På den måde er det virkeligt langtidsholdbar markedsføring der vil skaffe dig kunder i mange år fra nu.