Bestil økologiske frugtkasser til din virksomhed

CpbCph  > Tanker >  Bestil økologiske frugtkasser til din virksomhed
0 Comments

Driver du din egen virksomhed, og har du en række ansatte, som du skal tage dig af, kan det være en rigtig god idé at forkæle både dem og dig selv med frisk frugt på kontoret hver eneste dag.

En nem måde at gøre det på er ved at bestille økologiske frugtkasser til din virksomhed hver eneste uge.

Så har dine ansatte hele tiden adgang til frisk frugt

Hvis du sørger for at få leveret økologiske frugtkasser til din virksomhed løbende, er det meget nemt for dig at få fyldt op i frugtskålene hver eneste dag. Får du det ikke leveret til din virksomhed, er der en fra dit firma, der skal sørge for at købe det ind hver dag, og det er meget ineffektivt for arbejdsgangen.

Det er meget nemmere for alle, hvis der bare er en leverandør, der kommer med frugten til dit firma, så det bare skal fyldes i skålene, så alle kan tage af det, når de har lyst til det.

Bedre end kage og slik

Det er blevet mere og mere populært at fylde sundere alternativer i skålene på arbejdspladserne. Der er mange, der stadig har det med at have slik eller kage stående til deres ansatte, og selvom der naturligvis også skal være plads til det, er det en del sundere at stå for en masse sunde snacks i form af fx frugt, som mange også er glade for at have fri adgang til på kontoret.

Der er intet galt med et stykke kage i ny og næ, hvis der lige er noget, der skal fejres. Men når det kommer til den daglige snack, er det nok en del sundere at have skåle med frugt på arbejdet.

Ikke dyrt at få en frugtkasse leveret

Du skal ikke være bange for, at det er hele dit budget, der ryger sig en tur, hvis du vælger at få et abonnement på en økologisk frugtkasse. Det koster ikke meget at komme i gang med, og der er ingen tvivl om, at dine ansatte vil blive utroligt glade for at få mulighed for at kunne tage frisk frugt hver eneste dag.

Der er flere forskellige leverandører, der kan tilbyde en løsning til erhverv, så der er sikkert også et firma, der kan hjælpe dig med frisk frugt.

Tegn et abonnement på en frugtkasse til din virksomhed i dag

Lyder det som den helt rette løsning for din virksomhed, er det jo bare med at teste det af med det samme, så du kan finde ud af, om det er noget for dine ansatte. Der er gode chancer for, at de bliver vilde med det, og at de kommer til at glæde sig til ny og lækker frugt hver dag.