Vælg grøn catering

CpbCph  > Tanker >  Vælg grøn catering
0 Comments

Dengrønnetallerken.dk bringer gode artikler til gratis læsning om bl.a. business og danske virksomheder. Læs mere her, hvis det interesserer dig.

 

Når du hører ordet ”catering,” så tænker du måske på kolde salater med masser af mayonnaise, store aluminiumsbakker med masser af kød og brun sovs. Det er sådan, mange af os forestiller os maden, når vi hører om catering, men der findes faktisk mange nye spændende cateringvirksomheder, der har taget stafetten op og bringer noget helt nyt til branchen. Såvel inden for catering som i resten af samfundet er der fokus på grøn mad, sundhed og bæredygtighed. Hvis du skal holde fest og du ikke selv har tid eller lyst til at skulle kokkerere til alle gæsterne, så findes der nu rig mulighed for at bestille sund og nærende mad ud af huset. Mange gode danske cateringvirksomheder og revolutioneret branchen og laver super gode og grøn mad til gode priser. På Dengrønnetallerken.dk kan du bl.a. læse om forskellige frokostordninger og cateringvirksomheder, som laver sund og grøn mad. Hvis du selv prøver at spise sundere, så kan du jo også godt inspirere dine gæster til at spise sundere ved at servere sund mad til din fest; det kan være det giver inspiration til sunde vegetaropskrifter. Når det kommer til frokostordninger, så er det virksomhedens ansvar at sørge for, at det er sund mad, der bliver serveret.

Bliv inspireret hos Dengrønnetallerken.dk

Der findes masser af gode danske virksomheder, der tilbyder frokostordninger til virksomheder. Hvis der er frokostordning i din virksomhed, hvorfor så ikke sørge for, at maden er sund! Det er vigtigt at anspore sunde vaner hos sine ansatte, da man kan inspirere meget i virksomheden via bl.a. frokostordningen. Sundere medarbejdere giver desuden færre sygedage, gladere arbejdsmiljø etc. Søger du information om sund livsstil og erhvervslivet, så kan du finde masser af læsestof på Dengrønnetallerken.dk. Mange spændende nye danske virksomheder arbejder inden for sundhed og kost, og udvikler bæredygtige koncepter til glade kunder. Der findes fx super gode måltidskasser i Danmark, som kan spare travle folk og familier for tid. Hvis man har travlt i hverdagen, så kan det være svært at få tid til at skulle være kreativ i køkkenet om aftenen efter arbejde: med en måltidskasse slipper man for det et par aftener om ugen. Det giver aflastning og desuden er man sikker på varieret, sund og lækker kost. Måltidskassen er en spændende nyere forretningsmodel, som har været et hit i flere år nu iblandt danskerne. Der findes nu mange forskellige modeller: fiskemåltidskassen, den grønne etc. På www.dengrønnetallerken.dk kan du læse mere om de forskellige nye danske virksomheder.