5 ting du skal købe for at bygge en wordpress hjemmeside

CpbCph  > Tanker >  5 ting du skal købe for at bygge en wordpress hjemmeside
0 Comments

Når du skal have lavet en hjemmeside, er der en række ting, du skal have styr på – og købe. Det kan være lidt svært at finde ud af, hvad man skal bruge til hjemmesiden, især hvis man ikke selv er webdesigner eller it-ekspert. I denne artikel guider vi dig igennem de fem vigtigste elementer, når det kommer til at bygge en hjemmeside med WordPress.

Webhotel:

Det første, du skal have styr på, er et webhotel. Et webhotel er en server, hvor din hjemmeside bliver hostet. Der findes et utal af forskellige webhoteller på markedet, og det kan være svært at vælge det rigtige. Derfor kan det anbefales at benytte sig af en hjemmeside som denne, hvor du kan sammenligne priser på et utal af webhoteller: https://onlinebloggen.dk/webhotel/

Domænenavn:

Det næste, du skal have styr på, er domænenavnet. Domænenavnet er det navn, din hjemmeside bliver kendt under på internettet. Det kan være en god idé at benytte sig af et domænenavn, der er relevant for din hjemmeside. Du kan købe domænenavnet hos en række forskellige udbydere i Danmark, eller direkte hos DK-hostmaster.dk.

Hjemmesidebygger:

Når du har fundet det perfekte webhotel og domænenavn, er det tid til at finde en hjemmesidebygger. En hjemmesidebygger er en hjemmeside, der hjælper dig med at bygge din hjemmeside. Der findes et utal af hjemmesidebyggere på markedet, og det kan være svært at finde den rette. Men hvis du vælger enten Elementor eller Divi theme, så går du ikke helt galt i byen.

Tema:

Næste skal du finde et godt wordpress tema. Et wordpress tema er det design, din hjemmeside vil have. Der findes et utal af forskellige temaer på markedet, og det kan være svært at finde det rette. Derfor kan det anbefales at benytte sig af et tema-site som Themeforest, hvor du kan finde et utal af forskellige temaer.

Plugins:

Det sidste, du skal have styr på, er plugins. Plugins er små hjælpeprogrammer, der gør det nemmere at administrere din hjemmeside. Der findes et utal af plugins til WordPress, og det kan være svært at finde det rette. Derfor kan det anbefales at benytte sig af et plugin-site som WordPress.org, hvor du kan finde et utal af plugins.

Så det bare komme igang med at opbygge din nye hjemmeside

Når du har styr på alle fem ting, er du godt kørende til at opbygge din nye hjemmeside. Og hvis du har brug for hjælp, så findes der mange guides og hjælpemidler online. Så kom igang med at bygge din drømmehjemmeside allerede i dag og hvis du ikke selv gider så kan man altid finde et eksternt webbureau firma, der med garanti kan hjælpe dig med at få din drømmehjemmeside online på nettet!